Sluit je aan bij de bende

Samenspeeldagen 2021

-

Speel mee tijdens de samenspeeldagen!
Voor kinderen met en zonder handicap.

Van mei tot en met oktober zorgen we er met elkaar tijdens de Samenspeeldagen voor dat alle kinderen samen kunnen spelen. Speelplekken door heel het land organiseren Samenspeeldagen. Doe mee met de Samenspeeldag bij jou in de buurt!


LET OP: Op deze pagina vind je de deelnemende speeltuinen voor de Samenspeeldagen van 2021. Ben je benieuwd waar je terecht kunt voor een samenspeeldag in 2022? Klik dan hier.

 

Toon als kaart Toon als lijst

1 mei - 31 okt 2021 – De Gibraltar, Amsterdam

De Gibraltar In de openbare speeltuin de Gibraltar kan élk kind samenspelen. Wij willen dat ieder kind zich welkom voelt, met of zonder beperking. We zijn dan ook een inclusieve speeltuin! De speeltuin ligt verborgen in Bos en Lommer Amsterdam, omsloten door de buurt in een groene, veilige omgeving.

29 mei 2021 – Jeugdland Nieuw-Vennep, Nieuw-Vennep

Jeugdland Nieuw-Vennep We gaan weer samen spelen! Kom je ook?  Deze Samenspeeldag is wel heel speciaal. In het thema sprookjes zullen er verschillende begeleide activiteiten plaatsvinden. Zo gaan we gezellig knutselen en lekker spelen! Kinderen krijgen bij binnenkomst een strippenkaart. Tegen inlevering van een volle strippenkaart krijgen de kinderen iets lekkers.

1 jun 2021 – Speeltuin Kitskensberg, Roermond

Speeltuin Kitskensberg We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Ieder kind is welkom om mee te spelen.

9 jun 2021 – Don Bosco Rijswijk, Rijswijk

Speelplek Don Bosco Rijswijk We gaan weer samen spelen. Buitenspelen is gezond! Kom ook gezellig discodansen en zintuigzakjes maken. Lekker genieten van de natuur en vrienden maken. Er zijn spellelletjes en activiteiten genoeg, dus iedereen is welkom. Kom je ook?

13 jun 2021 – Speeltuin 't Eikhoorntje, Landgraaf

Speeltuin 't Eikhoorntje We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Deze Samenspeeldag is speciaal voor kinderen met een beperking en hun broertjes en zusjes. In de toekomst wil Speeltuin 't Eikhoorntje dit graag uitbreiden naar meerdere Samenspeeldagen waar dan ook vriendjes en vriendinnetjes zonder beperking welkom zijn! Wanneer: 13 juni 2021

16 jun 2021 – Speeltuin Gerenpark, Zwolle

Speeltuin Gerenpark We gaan weer samen spelen! Kom je ook? 

19 jun 2021 – Bouwspeeltuin Jeugdland Nieuwegein, Nieuwegein

Bouwspeeltuin Jeugdland Nieuwegein We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Deze Samenspeeldag is voor kinderen t/m 12 jaar. Het wordt een onwijs leuke dag. Samen gaan we basketbal schieten, blik gooien, hockeyen en sjoelen! Ook gaan we samen groentesoep maken en natuurlijk eten. De kinderen mogen helpen de groente te snijden. 

19 jun 2021 – Zwolle

Speeltuin Bentinckmarke We gaan weer samen spelen! Kom je ook? 

27 jun 2021 – De Feijenoordse Middenstip, Rotterdam

Speeltuin De Feijenoordse Middenstip We gaan weer samen spelen! Kom je ook? In deze toffe speeltuin kan je heerlijk spelen van maandag t/m vrijdag 11.30-17.00 en zaterdag van 12.00-16.00. Daarbij organiseert de speelplek regelmatig toffe speelactiviteiten!

2 jul 2021 – Belevingstuin De Wijde Mantel, De Glind

Belevingstuin De Wijde Mantel We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Ieder kind is welkom om mee te spelen. Belevingstuin de Wijde Mantel nodigt jullie uit, jong en oud, om te gaan spelen in deze te gekke speelplek! Geniet van een ontmoeting met RupS. Kijk rond en drink gezellig een drankje of doe mee en timmer vogel- en vlinderkastjes voor in de belevingstuin. Hier kan je ook leren over eetbare planten!

3 jul 2021 – Speelhof Florahof, Noordwijk

Speeltuin Florahof We gaan weer samen spelen! Het wordt een gezellige Samenspeeldag voor ieder kind. Je kunt in de speeltuin spelen met de tuimelrekken, pingpongtafel, schommel of klimtoestel en glijbaan. We hebben ballen om te voetballen en er worden een paar leuke spelletjes georganiseerd. Ieder kind is welkom! En als je nog een leuk idee heb wat we zéker moeten doen, laat het dan weten! Kom je ook?

17 jul 2021 – Speeltuin Zuiderkwartier, Leiden

Speeltuin Zuiderkwartier Leiden We gaan weer samen spelen! Kom je ook? In deze toffe speeltuin kan je heerlijk spelen van maandag t/m vrijdag 10.00 tot 17.00 en op zaterdag van 11:30 tot 16:30. Daarbij organiseert de speelplek door het hele jaar heen leuke speelactiviteiten!

18 jul 2021 – De Speelakker, Noordwijkerhout

De Speelakker We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Ieder kind is welkom om mee te spelen. Op 18 juli viert waterspeeltuin De Speelakker haar verjaardag. De speeltuin bestaat vanaf 2000 en is opgezet als speelplek waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen.

21 jul 2021 – Park Randenbroek, Amersfoort

Park Randenbroek Wij nodigen jullie uit om mee te spelen tijdens ons samenspeelfeest in Park Randenbroek. Deze speeltuin is vorig jaar getest, en goed bevonden door de Speeltuinbende. Dit betekent dat iedereen hier fijn kan spelen. Dus of jij nou op zes benen, vier handen of twee wielen loopt, kom lekker meespelen!

27 jul 2021 – Buutenplaets, Ooltgensplaat

Speeltuin Buutenplaets We gaan weer samen spelen! Bij deze speelplek beginnen we met een theatervoorstelling van de lachende maan. Kom je ook? 

7 aug 2021 – Speeltuin Oranjekwartier, Terneuzen

Speeltuin Oranjekwartier We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Zie hier alles over de Samenspeeldag van speeltuin Oranjekwartier: https://www.oranje-kwartier.nl/index.php/83-activiteiten/716-samen-spelen-samen-leven-7-8-2021

19 aug 2021 – Speelhof Kemphaan, Almere

Speelhof Kemphaan We gaan weer samen spelen! Samenspelen kan in het Speelhof op de Kemphaan in de natuurlijke speeltuin. Een speeltuin met natuurlijke materialen heeft voor ieder wat wils.

25 aug 2021 – Beweegpark Kluunpark, Zeewolde

Beweegpark Kluunpark We gaan weer samen spelen! Kom je ook?  Deze Samenspeeldag is voor de actievelingen onder ons. Bij Kluunpark kan je je vermaken met diverse actieve en creatieve activiteiten. Uiteraard toegankelijk voor kinderen met en zonder beperking!

27 aug 2021 – Park Randenbroek, Amersfoort

Speelplek Park Randenbroek Wij nodigen jullie uit om mee te spelen tijdens ons samenspeelfeest in Park Randenbroek. Deze speeltuin is vorig jaar getest, en goed bevonden door de Speeltuinbende. Dit betekent dat iedereen hier fijn kan spelen. Dus of jij nou op zes benen, vier handen of twee wielen loopt, kom lekker meespelen!

4 sep 2021 – Jeugdland Amsterdam, Amsterdam

Jeugdland Amsterdam Kom je samen spelen?

18 sep 2021 – De Gibraltar, Amsterdam

De Gibraltar In de openbare speeltuin de Gibraltar kan élk kind samenspelen. Wij willen dat ieder kind zich welkom voelt, met of zonder beperking. We zijn dan ook een inclusieve speeltuin! De speeltuin ligt verborgen in Bos en Lommer Amsterdam, omsloten door de buurt in een groene, veilige omgeving.

2 okt 2021 – Stadsboerderij Herweijerhoeve, Den Haag

Stadsboerderij Herweijerhoeve Ieder kind is welkom op de stadsboerderij. We gaan met elkaar mandela’s maken van producten uit de natuur en spelen we jeu de boules met dennenappels. Ieder kind verdient het om te spelen met kindjes uit zijn of haar buurt, met of zonder beperking. We kunnen allemaal mee doen! En hoe leuk is het dit te doen op een terrein vol met dieren.

2 okt 2021 – Dierense Speeltuinvereniging, Dieren

Dierense Speeltuinvereniging We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Deze Speeltuin is toegankelijk voor alle kinderen! De Dierense speeltuin is één van de eerste in Nederland die toegankelijk werd voor kinderen met een handicap.

6 okt 2021 – Speeltuin Gerenlanden in het Gerenpark, Zwolle

Speeltuin Gerenlanden We gaan weer samen spelen! Kom je ook? 

9 okt 2021 – Speeltuin Bentinckmarke, Zwolle

Speeltuin Bentinckmarke We gaan weer samen spelen! Kom je ook? 

20 okt 2021 – Speeltuin Blik & Burgers, Zeist

Speeltuin Blik & Burgers We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Ieder kind is welkom om mee te spelen. Op deze ochtend staan allerlei activiteiten op de planning: bingo, stoelendans, koekhappen, bellen blazen, balgooien en een vlaggenlijn maken. Na afloop krijg je een heerlijke cupcake met limonade!

-