Sluit je aan bij de bende

Samenspeeldagen 2023

-

Speel mee tijdens de samenspeeldagen!
Voor kinderen met en zonder handicap.

Van april tot en met oktober zorgen we er met elkaar tijdens de Samenspeeldagen voor dat alle kinderen samen kunnen spelen. Speelplekken door heel het land organiseren Samenspeeldagen. Doe mee met de Samenspeeldag bij jou in de buurt!

Op de landkaart hieronder vind je alle Samenspeeldagen die dit jaar georganiseerd worden door heel Nederland. Zien we jullie daar?
Houd deze pagina in de gaten! Hij wordt regelmatig bijgewerkt.

Klik hier om te zien welke speelplekken vorig jaar allemaal mee hebben gedaan met de Samenspeeldagen.

Speelplekken die dit jaar (weer) een Samenspeeldag willen organiseren, kunnen hier meer informatie vinden en zich aanmelden.

Toon als kaart Toon als lijst

16 apr 2023

Stadslandgoed de Kemphaan Festival Buitenlol in het Zintuigenbos Stad & Natuur

22 apr 2023

Jeugdland Nieuw-Vennep Op zaterdag 22 april 2023 organiseert Jeugdland Nieuw-Vennep een Samenspeel Brandweerdag. Een dag waarop kinderen met en zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten en samen mee kunnen doen aan allerlei activiteiten.

6 mei 2023

De Zoutkeet Hilversum Op zaterdag 6 mei vindt de samenspeeldag plaats van speeltuin de Zoutkeet in Hilversum. Speeltuin de Zoutkeet is een inclusieve speeltuin. Zo kun je bijvoorbeeld met de rolstoel in de draaimolen, zijn er ligschommels en kan iedereen bij de waterpomp en de zandbak.

7 mei 2023

Natuurspeeltuin de Hoef ism Speelotheek Tuf-Tuf Speelotheek Tuf-Tuf organiseert op zondag 7 mei een samenspeeldag in natuurspeeltuin De Hoef in Utrecht (Leidsche Rijn).

13 mei 2023

Speeltuin de Speelakker Op zaterdag 13 mei wordt er van 13 tot 15 uur een feestje gebouwd in Speeltuin de Speelakker in Dalen. De rolstoelwip wordt officieel geopend en daarom worden alle kinderen uitgenodigd om wielen mee te nemen: een step, loopfiets, rolstoel, driewieler, rollator, traptrekker, enz. voor een leuk parcours waarmee de rolstoelwip optimaal getest wordt.

-