Actueel nieuws

Actueel

Hier vind je het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles wat er op gebied van samen spelen gebeurt! 

Actueel

21 december 2023

Samen een Speeltuinbende sneeuwpop knutselen Maak samen met een vriendje of vriendinnetje een Speeltuinbende sneeuwpop!

8 september 2023

Voor de Jeugd Dag Samen Spelen talkshow De speeltuin is een belangrijke, vaak centrale plek in de buurt. Een plek waar je lol kan hebben en nieuwe vrienden kan maken. Dat geldt helaas niet voor alle kinderen.

12 juni 2023

Sfeervolle derde editie De Grote Samenspeeldag Wauw, wat een dag! We kijken met een blij en trots gevoel terug naar De Grote Samenspeeldag, die zondag 4 juni 2023 heeft plaatsgevonden in Nieuwegein.

9 juni 2023

Twee scholen testen Zeeburgereiland in Amsterdam Op dinsdag 23 mei is er een Speeltuinbendetest uitgevoerd op het speel- en sportterrein op Zeeburgereiland in Amsterdam

20 februari 2023

Gezocht: Samen spelen projecten voor alle kinderen met én zonder handicap Te veel kinderen met een beperking moeten elke dag alleen spelen. Samen spelen is een belangrijke manier om kinderen met- en zonder handicap elkaar te laten ontmoeten en elkaar te leren kennen.

20 december 2022

Met korting naar Naturalis Met de Speeltuinbende krijg je deze winter korting op kaarten voor Naturalis! Je hebt het kunnen lezen in het Winter

16 december 2022

Het grote Winter Doeboek van de Speeltuinbende We hebben iets nieuws: het grote Winter Doeboek van de Speeltuinbende. Dit boek staat vol leuke winterse speeltips en -verhalen.

24 oktober 2022

“Samen spelen is gewoon, niet bijzonder anders” Met je blote voeten een wandelpad lopen, leren lezen in braille, dansen onder een kleurrijke parachute of de dieren aaien van de kinderboerderij.

6 oktober 2022

€ 5.000,- voor project Speelkanjers van Stichting het Gehandicapte Kind Op zaterdag 1 oktober organiseerde Stichting het Gehandicapte Kind een eventdag in Madurodam om samen met hun stakeholders het gesprek aan te gaan over het thema: 'Vriendschappen'.

7 september 2022

Win een dagje Efteling! Maak NU kans op een dagje Efteling met het hele gezin! Bezoek bijvoorbeeld het Sprookjesbos of ga spelen in Speelbos Nest! waar alle kinderen met én zonder beperking terecht kunnen.

29 juni 2022

De Grote Samenspeeldag: een inclusief feest voor iedereen! Op zondag 26 juni 2022 was De Grote Samenspeeldag bij Fort de Batterijen.

14 juni 2022

Belangrijke info over de Speeltuinbende! De Speeltuinbende is volop in beweging. We willen nog actiever worden, nog meer bieden en nog meer leden aan ons binden.