Actueel nieuws

Actueel

Hier vind je het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles wat er op gebied van samen spelen gebeurt! 

Actueel

9 mei 2023

Doe mee met de kleurwedstrijd en win!

20 februari 2023

Gezocht: Samen spelen projecten voor alle kinderen met én zonder handicap Te veel kinderen met een beperking moeten elke dag alleen spelen. Samen spelen is een belangrijke manier om kinderen met- en zonder handicap elkaar te laten ontmoeten en elkaar te leren kennen.

20 december 2022

Met korting naar Naturalis Met de Speeltuinbende krijg je deze winter korting op kaarten voor Naturalis! Je hebt het kunnen lezen in het Winter

16 december 2022

Het grote Winter Doeboek van de Speeltuinbende We hebben iets nieuws: het grote Winter Doeboek van de Speeltuinbende. Dit boek staat vol leuke winterse speeltips en -verhalen.

24 oktober 2022

“Samen spelen is gewoon, niet bijzonder anders” Met je blote voeten een wandelpad lopen, leren lezen in braille, dansen onder een kleurrijke parachute of de dieren aaien van de kinderboerderij.

6 oktober 2022

€ 5.000,- voor project Speelkanjers van Stichting het Gehandicapte Kind Op zaterdag 1 oktober organiseerde Stichting het Gehandicapte Kind een eventdag in Madurodam om samen met hun stakeholders het gesprek aan te gaan over het thema: 'Vriendschappen'.

7 september 2022

Win een dagje Efteling! Maak NU kans op een dagje Efteling met het hele gezin! Bezoek bijvoorbeeld het Sprookjesbos of ga spelen in Speelbos Nest! waar alle kinderen met én zonder beperking terecht kunnen.

29 juni 2022

De Grote Samenspeeldag: een inclusief feest voor iedereen! Op zondag 26 juni 2022 was De Grote Samenspeeldag bij Fort de Batterijen.

14 juni 2022

Belangrijke info over de Speeltuinbende! De Speeltuinbende is volop in beweging. We willen nog actiever worden, nog meer bieden en nog meer leden aan ons binden.

22 april 2022

In Memoriam - Ingeborg Griffioen Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Ingeborg Griffioen op 13 april jl. is overleden. Uit het leven geschommeld zoals ze zelf zei.

28 februari 2022

Nieuwe samenspeelboxen in ontwikkeling! Nieuwe samenspeelboxen voor nog meer samenspeelplezier!

23 december 2021

Op deze 7 plekken kan je binnenkort samen spelen Geen enkel kind hoeft meer alleen te spelen vanwege een handicap.