Belangrijke info over de Speeltuinbende!

De Speeltuinbende is volop in beweging. We willen nog actiever worden, nog meer bieden en nog meer leden aan ons binden. Zodat meer kinderen samen kunnen buitenspelen en niemand aan de zijlijn staat. Dit heeft gevolgen voor het lidmaatschap.

Vanaf juni 2022 kunnen individuele kinderen en gezinnen lid worden van de Speeltuinbende tegen een bescheiden maandelijkse bijdrage. Voor 2,50 euro per maand is een kind lid. Voor 5 euro per maand ben je met het hele gezin lid.

Word je lid?

Superleuk! Dan ontvang je ook een welkomstpakket:

  • Voor ieder kind dat lid is een originele Buzzy de beer sleutelhanger.
  • Voor ieder kind een eigen testbordje.
  • Een speeltuin testkaart.
  • Een mooi gebonden boekje met leuke samenspeelspelletjes.
  • Voor gezinnen een doosje stoepkrijt.

Verder wordt ieder kind automatisch lid van het testteam en kun je uitgenodigd worden om mee te doen met een Speeltuintest. Zes keer per jaar ontvang je een Bendebericht: de speelse nieuwsbrief vol leuke spelletjes, de leukste speeltuinen, weetjes en verhalen. En het hele gezin heeft gratis toegang tot de supergave “De Grote Samenspeeldag”, die jaarlijks door de Speeltuinbende wordt georganiseerd! Om nu al te ervaren hoe leuk het is om lid te zijn, vind je hier een gezellige kleurplaat met Buzzy de beer.

Ben je al lid?

Tof! Dan kun je tot 1 oktober 2022 gratis lid blijven en rustig kennismaken met de vernieuwde Speeltuinbende. Je kunt ook nu al aanmelden voor het betaalde lidmaatschap. En natuurlijk ontvang ook jij als bestaand lid het welkomstpakket.

Wil je meer informatie? Lees meer in onze Q&A.
Direct lid worden van de Speeltuinbende? Klik dan hier.

Kinderen poseren voor de camera
Cerunne14 juni 2022