De Grote Samenspeeldag

Alles dat je moet weten over De Grote Samenspeeldag

Op De Grote Samenspeeldag is van alles te beleven! Je kunt zelf kiezen aan welke activiteiten je meedoet. Op deze pagina staat alle belangrijke laatste informatie wat je moet weten om de dag goed te laten verlopen.

Het programma van De Grote Samenspeeldag


10:00 – 11:00 uur: Ontvangst en registratie  

11:00 Spetterende opening PODIUM 

11:15 - 13:00 Activiteiten en voorstellingen 

13:00 Verrassing PODIUM 

13:30 - 15:45 Activiteiten en voorstellingen 

15:45 Afsluiting PODIUM 

16:00 Einde en vertrek 

Aanmelden

Meld je bij de infobalie en laat de mail zien die je na de aanmelding voor De Grote Samenspeeldag hebt ontvangen (digitaal of print). Je krijgt van ons het programma en een plattegrond van het terrein. Alle kids ontvangen ook een coole naamsticker en button.

Alle activiteiten, zoals het gamestation, de knutselclub, de sjoeter en de snoezelruimte etc. kun je de gehele dag door doen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten.

Adres, parkeren & vervoer

Parkeren is mogelijk op korte afstand van Fort de Batterijen, bij P&R Papendorp. Er rijden rolstoeltoegankelijke pendelbussen van en naar de parkeerplek. Een dagkaart voor P&R Papendorp kost 6 euro per voertuig. De P&R is toegankelijk voor grote en kleine auto’s/busjes. 

Het adres van P&R Papendorp is:
Mercatorlaan
3528 BL Utrecht

Het is mogelijk om personen af te zetten bij de Kiss & Ride, op de locatie. Parkeren kan niet bij Fort de Batterijen (enkel in hoognodige gevallen en indien afgestemd met de organisatie), maar bij P&R Papendorp. Vanuit daar rijden er rolstoeltoegankelijke pendelbussen naar Fort de Batterijen. 

Het adres van Fort de Batterijen is:   
​​​​Overeindseweg 25  
3439 LP Nieuwegein  

Kom je met het OV? Reis dan naar station Houten. Op station Houten staat een pendelbus klaar om je te vervoeren van en naar Fort de Batterijen. Om verzekerd te zijn van transport, moet je een mail sturen naar elza@thegroundbreakers.nl. Geef duidelijk in de mail aan wat je verwachte aankomst- en vertrektijd is en dat je wenst gebruik te maken van het pendelvervoer. 

Eten & drinken

Tijdens De Grote Samenspeeldag zijn er foodtrucks aanwezig waar je lekkere hapjes en drankjes kunt kopen. Er zijn vegetarische snacks en ook glutenvrij eten. Let op: het eten is niet altijd glutenvrij bereid. Als je specifieke dieetvoorschriften of allergieën hebt, dan is het verstandig om zelf wat mee te nemen. Verder is er de hele dag gratis water te krijgen. 

Kledingadvies

We gaan de hele dag los! Samen spelen, klauteren, zingen en dansen. Veel activiteiten vinden buiten plaats. Het kan warm en koud zijn. Ook kunnen de kinderen nat en vies worden. Laat ze voldoende laagjes dragen, trek ze laarzen of gympies aan en neem voor de zekerheid een extra setje kleding voor de kinderen mee. Ook zijn er activiteiten in het water. Als de kinderen het leuk vinden om hieraan mee te doen, is het aan te raden zwemkleding mee te nemen. 

Pictokaart

Soms hebben kinderen met een beperking moeite met de gesproken taal, om deze te begrijpen of te kunnen uiten. Dat wil niet zeggen dat zij niets te zeggen hebben! Tijdens De Grote Samenspeeldag gaan we, om de communicatie met en tussen kinderen te verbeteren, een pictokaart inzetten. Het woord zegt het al, het is een kaart met pictogrammen die je kunt aanwijzen of waar je naar kunt kijken om te zeggen wat je wil doen.   

In deze bijlage vind je de pictokaart die we op De Grote Samenspeeldag inzetten. Wellicht vind je het leuk om deze alvast te bekijken.

Algemene voorwaarden

Lees de algemene voorwaarden van De Grote Samenspeeldag goed door.

Heb je toch nog een vraag?

Kijk eerst bij de meest gestelde vragen. Misschien staat jouw vraag ertussen. Heb je dringende vragen? Bel dan ons kantoor tijdens werktijden op werkdagen: 020 679 1200. Voor vragen voor na het event, mail naar info@gehandicaptekind.nl.


Heb je een dringende vraag op zaterdag 3 juni of zondag 4 juni die gaat over De Grote Samenspeeldag? Bel dan naar ons vaste nummer (020 679 1200) en toets 1 om een medewerker te spreken.