Doe mee met de kleurwedstrijd en win!


Roze, groen of blauw: kleur deze vrolijke kleurplaat van De Grote Samenspeeldag in en maak kans op toffe prijzen! Gebruik kleurpotloden of stiften om je kleurplaat in te kleuren, maar je kunt bijvoorbeeld ook gekleurd papier knippen en plakken. Maak er jouw mooiste kunstwerk van.

Wat kun je winnen?


1) Win kaarten voor De Grote Samenspeeldag

Heb jij je kleurplaat af? Vraag een volwassene om jouw kleurplaat als bericht te plaatsen op Instagram. Zorg hierbij dat @despeeltuinbende in het bericht wordt vermeld. Jij maakt dan kans op twee van de 10 kaarten die we weggeven voor het leukste festival voor kids: De Grote Samenspeeldag op 4 juni bij Fort de Batterijen in Nieuwegein.

We maken de winnaar bekend op dinsdag 25 mei.

Heb je niet gewonnen of wil je meer kaartjes bestellen? Ga dan naar de bestelpagina.

2) Win mooie prijzen op De Grote Samenspeeldag

Heb jij al kaarten voor De Grote Samenspeeldag? Leuk! En wil je toch meedoen met de kleurwedstrijd? Dat kan. Neem jouw creatie mee op 4 juni naar De Grote Samenspeeldag bij Fort de Batterijen in Nieuwegein. Lever je kleurplaat in en maak kans op supertoffe prijzen. We hangen de kleurplaten op zodat iedereen de mooie creaties kan zien. De winnaars worden later op de hoogte gebracht.

Hoe doe je mee?


Heb jij nog geen toegangskaarten voor hét inclusieve speelfestival, De Grote Samenspeeldag en wil je kans maken op twee kaarten?
Download en print onderstaande kleurplaat en wie weet zien wij je op zondag 4 juni bij Fort de Batterijen in Nieuwegein.

Kleurplaat - winactie De Grote Samenspeeldag

Heb jij al toegangskaarten voor De Grote Samenspeeldag en wil jij meedoen met de kleurwedstrijd? Dan maak je kans op andere toffe prijzen. Download en print onderstaande kleurplaat en vergeet deze niet mee te nemen naar je bezoek op zondag 4 juni bij Fort de Batterijen in Nieuwegein.

Kleurplaat - winactie andere toffe prijzen

Spelvoorwaarden


Je leest de spelvoorwaarden hier.
Vragen? Neem contact op via info@speeltuinbende.nl.
 


 

 

 

DGS kleurplaat
Anoniem9 mei 2023