Logo's

Op deze pagina vind je de logo's van zowel De Speeltuinbende als Stichting het Gehandicapte Kind.

De Speeltuinbende

De Speeltuinbende is een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. 

Wil jij het logo van De Speeltuinbende gebruiken voor jouw communicatie-uiting? Download hem hier!

Vermeld je Stichting het Gehandicapte Kind in een persbericht, op de website of elders? Dan kun je deze tekst gebruiken:
De Speeltuinbende zet zich in voor een omgeving waar ieder kind, met of zonder beperking, onbezorgd kan samen spelen met kinderen uit de buurt. De Speeltuinbende verbindt, ondersteunt en inspireert kinderen en hun ouders om dit voor elkaar te krijgen. De Speeltuinbende is een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind.

Stichting het Gehandicapte Kind 

Wil jij het logo van Stichting het Gehandicapte Kind gebruiken voor jouw communicatie-uiting? Download hem hier!

Vermeld je Stichting het Gehandicapte Kind in een persbericht, op de website of elders? Dan kun je deze tekst gebruiken:
Een samenleving waarin elk kind vriendjes heeft en geen gehandicapt kind alleen hoeft te spelen - dat is het ideaal van Stichting het Gehandicapte Kind. De meeste kinderen leren leven met hun beperking. Hun grootste handicap is dat ze niet mee kunnen doen en zich daardoor eenzaam voelen. Met steun van donateurs en vrijwilligers helpt Stichting het Gehandicapte Kind om speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk te maken. Zodat kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten, samen spelen en vrienden maken. Met als doel: geen kind zonder vriendjes!

Meer informatie?

Voor meer informatie over ons werk, persvragen en beeldmateriaal kun je mailen met info@speeltuinbende.nl of tijdens kantooruren bellen met 020-6791200.