Koop of reserveer nu kaarten voor De Grote Samenspeeldag!

Bestel hier je toegangskaarten voor De Grote Samenspeeldag, het leukste inclusieve festival voor kids vanaf 6 jaar!

Lees hier meer over deze toffe dag en bekijk hier het programma.


Het aanmeldformulier kan worden ingevuld door een ouder of begeleider van de kinderen. De Grote Samenspeeldag wordt één keer per jaar georganiseerd. Dit jaar vindt hij plaats op zondag 4 juni van 11:00u tot 16:00u. Het aantal kaartjes is beperkt. Mis het niet! 

Heb je een vraag? Kijk eerst bij de meest gestelde vragen, misschien staat jouw vraag er al tussen. Je kunt ook mailen naar info@gehandicaptekind.nl of bellen naar 020 679 1200 (tijdens kantooruren).

Wil je een gezin van meer dan 7 personen aanmelden? Neem dan contact met ons op via info@speeltuinbende.nl of bel 020 679 1200.

Een kaartje voor De Grote Samenspeeldag kost €4,50 p.p. Bendeleden krijgen gratis toegang. Je kunt je hier aanmelden om lid te worden van de Speeltuinbende. Daarna kun je meteen je kaartjes bestellen.

Jouw gegevens (volwassene)

Aanhef
Hoe kom je naar De Grote Samenspeeldag?
Is het in verband met een beperking noodzakelijk dichtbij de locatie te kunnen parkeren?
Ben je lid van de Speeltuinbende?
Specificeer:
Totalen

Door een toegangskaartje te kopen verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden die op De Grote Samenspeeldag van toepassing zijn. Dit geldt ook voor de andere personen die je hebt opgegeven middels het aanmeldformulier.