Buutenplaets

Speeltuin Buutenplaets

We gaan weer samen spelen! Bij deze speelplek beginnen we met een theathervoorstelling van de lachende maan. Kom je ook? 

Op de speeltuin kun dagelijks terecht voor het spelen in de natuur. Dit houdt onder andere in: varen, zwemmen, glijden, schommelen, duikelen, bouwen en beestjes zoeken. Vooral het water is een grote trekpleister voor kinderen. Naast vrij spelen is het terrein geschikt voor activiteiten en evenementen.  

Op deze natuurspeelplaats kunnen kinderen van 4-14 jaar zich vermaken in een zand-waterspeelplaats, hutten bouwen, klimmen en klauteren. Terwijl de kinderen heerlijk ravotten op de Bûûtenplaets is voor (groot)ouders volop gelegenheid om een hapje en/of een drankje te nuttigen in het naastgelegen paviljoen ‘Sluishaven’ of op de aanwezige picknickbanken.

De Bûûtenplaets is vrij toegankelijk. Aan het Bûûtenhuus hangt een mededelingenbord waarop de regels die het verblijf voor iedereen prettig maken. De beheerders werken hard om de veiligheid van speeltoestellen te waarborgen. 

Wanneer: 27 juli

Voor meer informatie, zie de website of de Facebookpagina

 

Buutenplaets
Mariadijk 3
3257 LK Ooltgensplaat
Nederland