Alle activiteiten

De kleine Grote Samenspeeldag en Mega Wandel Marathon

Op 25 mei barst het speel- en wandelfeestje los bij Sportcentrum Papendal in Arnhem. Dit jaar organiseren we De Grote Samenspeeldag in het klein op het start/finish terrein van de Mega Wandel Marathon bij Sportcentrum Papendal in Arnhem op zaterdag 25 mei.

Kom met de hele familie! Er valt zoveel te beleven op het terrein. Speel oud-Hollandse spellen, blaas mega bellen, of probeer je geluk met boogschieten. En als je even wilt ontspannen, kun je altijd terecht voor een knutselsessie of een rustmomentje.

Hieronder vind je een overzicht van allerlei activiteiten, maar dit is nog niet alles! Er valt meer te beleven, houd de pagina dus goed in de gaten.

Bellen blazen
Maak de mooiste bellen: Kleine belletjes en heeele grote. Zo groot dat je er zelfs helemaal in past. In plaats van blazen, kun je ook altijd proberen de bellen uit de bellentornado te vangen.


Boogschieten
Raak jij de roos met deze zachte pijl en boog? Probeer het uit!


Circus
Vandaag ben jij de artiest! Leer allemaal toffe circustrucjes van de circusmeester. Laat aan je vriendjes en vriendinnetjes zien wat je allemaal kunt.


Dansen met Redo
Redouan, internationale breakdancer en ambassadeur van Stichting het Gehandicapte Kind, laat zijn dansmoves zien en geeft een korte dansclinic. Zijn motto: No excuses, no limits.


Wheelchairskills
Ga stunten op een rolstoel. Of je nu al jaren in een rolstoel zit, of nog nooit in een rolstoel hebt gezeten, je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen op het spannende rolstoelparcours. Kun jij een wheely?


Buitenspeelkliko
We weten zeker dat je iets leuks vindt in de buitenspeelkliko’s om samen mee te spelen. Speel jij bijvoorbeeld graag met de grote opblaasbal of wapper je liever met de megaparachute?


De Knutselclub
Ben jij creatief? Kom dan gezellig met ons knutselen: lekker kleuren, tekenen, schilderen, vouwen, plakken en knippen.


Oud-hollandse spellen
Ga een potje sjoelen, blikgooien of werk samen om de bal aan de andere kant van het houten doolhof te krijgen.


Schminken en glitter tattoo’s
Fan van glitters en kleurtjes? Laat je gezicht of arm schminken met de mooiste figuren, of kies voor een coole glitter tattoo.


Buzzy de Mascotte
Onze grote vriend Buzzy komt langs op De kleine Grote Samenspeeldag. Waar je hem blij mee kunt maken? Met een stevige knuffel of een goede high-five!


Snoezelen
In Duuks Belevingsbus ga je op ontdekkingsreis met al je zintuigen.


Beweegplein
Spring, rol en klauter over de vele obstakels van het beweegplein.


De Sjoeter
Met deze mega ballenschieter kan echt iedereen een bal gooien. Druk op de grote rode knop en de bal schiet hoog in de lucht. Of probeer de bal maar eens te vangen.


Voetbalschietwand
Lukt het jou om de bal in één van de gaten te schieten? Je mag schoppen, gooien of gebruikmaken van de Sjoeter.


Ballonkunstenaar
Is jouw lievelingsdier een papegaai of misschien wel een dolfijn? Ballonkunstenaar Kelly maakt voor jou de mooiste figuren na met behulp van ballonnen.

Details

Datum 25 mei 2024
Tijd 11:00u - 16:00u
Plaats Arnhem
Adres Papendallaan 9 6816 VD Arnhem
Extra informatie Team Speeltuinbende wandelt op de Mega Wandel Marathon gezamenlijk de 4km om 14:00u

Volg ons online