Sluit je aan bij de bende

Samenspeeldagen

-

Speel mee tijdens de samenspeeldagen!
Voor kinderen met en zonder handicap.

Van mei tot en met oktober zorgen we er met elkaar tijdens de Samenspeeldagen voor dat alle kinderen samen kunnen spelen. Speelplekken door heel het land organiseren Samenspeeldagen. Doe mee met de Samenspeeldag bij jou in de buurt!

Zie hieronder de landkaart met alle Samenspeeldagen. Zien we jullie daar? Houd de landkaart in de gaten want er komen nog Samenspeeldagen bij!

Klik hier om jouw speelplek aan te melden voor de Samenspeeldagen.

Toon als kaart Toon als lijst

27 jul 2021 – Buutenplaets, Ooltgensplaat

Speeltuin Buutenplaets We gaan weer samen spelen! Bij deze speelplek beginnen we met een theathervoorstelling van de lachende maan. Kom je ook? 

7 aug 2021 – Speeltuin Oranjekwartier, Terneuzen

Speeltuin Oranjekwartier We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Met ruim 50 speeltoestellen op 8.000 m2 is er in speeltuin Oranjekwartier volop speelgelegenheid. Voor de ouders is er ook voldoende zitgelegenheid. Het wordt een speeldag met leuke en spannende uitdagingen! Ieder kind is welkom om mee te spelen.

19 aug 2021 – Speelhof Kemphaan, Almere

Speelhof Kemphaan We gaan weer samen spelen! Samenspelen kan in het Speelhof op de Kemphaan in de natuurlijke speeltuin. Een speeltuin met natuurlijke materialen heeft voor ieder wat wils.

25 aug 2021 – Beweegpark Kluunpark, Zeewolde

Beweegpark Kluunpark We gaan weer samen spelen! Kom je ook?  Deze Samenspeeldag is voor de actievelingen onder ons. Bij Kluunpark kan je je vermaken met diverse actieve en creatieve activiteiten. Uiteraard toegankelijk voor kinderen met en zonder beperking!

27 aug 2021 – Park Randenbroek, Amersfoort

Speelplek Park Randenbroek Wij nodigen jullie uit om mee te spelen tijdens ons samenspeelfeest in Park Randenbroek. Deze speeltuin is vorig jaar getest, en goed bevonden door de Speeltuinbende. Dit betekent dat iedereen hier fijn kan spelen. Dus of jij nou op zes benen, vier handen of twee wielen loopt, kom lekker meespelen!

4 sep 2021 – Jeugdland Amsterdam, Amsterdam

Jeugdland Amsterdam Kom je samen spelen?

2 okt 2021 – Dierense Speeltuinvereniging, Dieren

Dierense Speeltuinvereniging We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Deze Speeltuin is toegankelijk voor alle kinderen! De Dierense speeltuin is één van de eerste in Nederland die toegankelijk werd voor kinderen met een handicap.

20 okt 2021 – Speeltuin Blik & Burgers, Zeist

Speeltuin Blik & Burgers We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Ieder kind is welkom om mee te spelen.

-