De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag was een groot feest!

-

Op zondag 26 juni 2022, van 11:00u tot 16:00u, organiseerde de Speeltuinbende voor de tweede keer De Grote Samenspeeldag. En natuurlijk waren alle kinderen welkom! Dit keer vond De Grote Samenspeeldag plaats bij Fort de Batterijen in Nieuwegein. 

De Grote Samenspeeldag is het leukste festival voor kids met en zonder beperking. Ben jij 6 jaar of ouder? Houd je van avontuur, lol maken en samen spelen met andere stoere kids? Dan mag je De Grote Samenspeeldag volgend jaar niet missen! Er zijn veel leuke activiteiten om te doen, gave optredens en voorstellingen en voldoende lekker eten. Maar het allerbelangrijkste op deze dag is toch wel: lekker samen spelen! Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart onder professionele begeleiding laten spelen. De Grote Samenspeeldag wordt één keer per jaar georganiseerd. Ben jij er volgend jaar (weer) bij?

Image
De Grote Samenspeeldag

 

 

Bendeleden krijgen altijd gratis toegang tot De Grote Samenspeeldag. Ben je nog geen lid van de Speeltuinbende? Sluit je aan bij de Speeltuinbende.

Programma & activiteiten

Er is altijd van alles te beleven op De Grote Samenspeeldag, je hoeft je geen seconde te vervelen! Je kunt zelf kiezen aan welke activiteiten je meedoet.

Locatie van De Grote Samenspeeldag

Fort de Batterijen
Overeindseweg 25
3439 LP Nieuwegein

In samenwerking met:

De Speeltuinbende organiseerde De Grote Samenspeeldag in samenwerking met evenementenbureau The Groundbreakers, gevestigd op het terrein van Fort de Batterijen. The Groundbreakers bedenkt en produceert unieke merkactivaties en evenementen voor merken die willen opvallen en tegelijkertijd een positieve impact willen realiseren.

Met dank aan:

De Grote Samenspeeldag is een activiteit van De Speeltuinbende - een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind en wordt mede mogelijk gemaakt door de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij.

-