DGS

De Grote Samenspeeldag komt er weer aan!

-

In 2023 komt De Grote Samenspeeldag terug en wel op zondag 4 juni 2023! De locatie is hetzelfde als vorig jaar: Fort de Batterijen in Nieuwegein. Ben jij er (weer) bij?

De Grote Samenspeeldag is het allerleukste speelfestival voor kids met en zonder beperking. Ben jij 6 jaar of ouder? Houd je van avontuur, lol maken en samen spelen met andere stoere kids? Dan mag je De Grote Samenspeeldag niet missen! Er zijn veel leuke activiteiten om te doen, gave optredens en voorstellingen en voldoende lekker eten. Maar het allerbelangrijkste op deze dag is toch wel: lekker samen spelen! Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart onder professionele begeleiding laten spelen. De Grote Samenspeeldag wordt één keer per jaar georganiseerd. Ben jij er (weer) bij?

Image
DGS

Inschrijven

De inschrijvingen voor De Grote Samenspeeldag zijn geopend! Ben je lid van de Speeltuinbende? Dan krijg jij, samen met je gezin, gratis toegang voor de hele dag! Aanmelden is nog wel noodzakelijk via het formulier. Ben je nog geen lid van de Speeltuinbende? Sluit je aan bij de Speeltuinbende.

Image
DGS aanmeld

 

Programma & activiteiten

Er is altijd van alles te beleven op De Grote Samenspeeldag, je hoeft je geen seconde te vervelen! Je kunt zelf kiezen aan welke activiteiten je meedoet. 

Image
programma

Locatie van De Grote Samenspeeldag

Fort de Batterijen
Overeindseweg 25
3439 LP Nieuwegein

In samenwerking met:

De Speeltuinbende organiseert De Grote Samenspeeldag in samenwerking met evenementenbureau The Groundbreakers, gevestigd op het terrein van Fort de Batterijen. The Groundbreakers bedenkt en produceert unieke merkactivaties en evenementen voor merken die willen opvallen en tegelijkertijd een positieve impact willen realiseren.

Met dank aan:

De Grote Samenspeeldag is een activiteit van De Speeltuinbende - een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind en wordt mede mogelijk gemaakt door de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij.

 

 

 

 

-