Meld jouw speelplek aan voor de Samenspeeldagen!

Met de Samenspeeldagen zorgen we er met elkaar voor dat alle kinderen, met een zonder handicap, samen kunnen spelen. Van april tot en met oktober kunnen speelplekken een Samenspeeldag organiseren. Alles is mogelijk, zolang voorop staat dat ieder kind mee kan spelen.    

Kinderen met een beperking kunnen nog te vaak niet meespelen bij de speeltuin in hun buurt. Terwijl spelen zo belangrijk is voor hun emotionele, motorische en sociale vaardigheden. Uit onderzoek blijkt dat kinderen met een beperking vaak maar één of zelfs geen vriendjes hebben in de buurt. Laten we daar verandering in brengen! Want door samen te spelen, maken kinderen vriendjes voor het leven.  

Hoe doe je mee?

Vind jij het belangrijk dat kinderen met en zonder handicap mee kunnen spelen? En wil je graag een Samenspeeldag organiseren om dit te laten zien? Meld je dan vandaag nog aan! Je kunt een Samenspeeldag organiseren in de maanden april t/m oktober. Uiteraard ben je vrij om meerdere samenspeeldagen te organiseren gedurende deze maanden, dat zouden we alleen maar heel leuk vinden en de kinderen in jouw buurt al helemaal!

Wat kan je verwachten? 

  • Een landelijke bekendmaking van jullie deelname op onze website;
  • Een digitaal promotiepakket met o.a. speeltips, wervingsflyers en persbericht;
  • De vernieuwde buitenspeelkliko in bruikleen met allemaal leuk spelmateriaal;
  • Een kleine financiële bijdrage om de samenspeeldag te kunnen realiseren;
  • Uitnodigingen voor interessante workshops of webinars.

Wat kost dit?

Niks! Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen met elkaar kunnen samenspelen en moedigen samenspeelmomenten alleen maar aan. We horen uiteraard naderhand wel graag hoe jullie samenspeeldag is geweest.