Samenspeeldagen

Ontvang € 1.000 voor jouw samenspeeldag

Het is tijd om de barrières die kinderen met een handicap scheiden van hun speelgenoten achter ons te laten. We slaan de handen ineen en werken eraan om Nederland om te toveren tot een plek waar iedereen samen kan spelen. Speeltuinen, sportclubs en scholen veranderen in inclusieve ontmoetingsplekken waar alle kinderen samenkomen, plezier hebben en onvergetelijke banden smeden.  

Het is geen verrassing dat er nog steeds te veel kinderen met een beperking alleen in de zandbak zitten. Samenspel is niet alleen leuk; het is de sleutel tot begrip en vriendschap tussen alle kinderen. En dat is precies waar De Speeltuinbende en Stichting het Gehandicapte Kind van droomt: geen kind zonder vriendjes! 

En nu wordt het spannend: het is jouw kans om een held te worden! Als jij dezelfde droom koestert, dagen we je uit om in actie te komen. Verzamel al je sprankelende ideeën en organiseer een samenspeeldag om ALLE kinderen samen te brengen. Laten we samen wonderen verrichten. Daarom hebben we dit jaar de financiële steun verhoogd van € 250 naar € 1.000! Wil je weten of jouw initiatief in aanmerking komt? Je leest er hier alles over.

Volg ons online