Alle verhalen

Mirthe, Augustinusga

"Ik ben trots op alles wat ik wel kan"

Hoi, ik ben Mirthe en ik ben 12 jaar oud. Ik ben een open, vrolijk en sociaal meisje. Ik ben doof maar hoor met mijn twee Cochlear Implantaten en kan ook prima praten. Daarbij heb ik een rechtszijdige verlamming maar loop ik wel dankzij mijn spalk. Voor grote afstanden heb ik een rolstoel.

Samen spelen

Ik speel graag met andere kinderen en doe dat dan ook veel op de buitenschoolse opvang en in het logeerhuis. Ik geniet ontzettend van de momenten waarop ik kan spelen met andere kinderen! Het liefst speel ik met Playmobil en met mijn telefoon om spelletjes te spelen, te appen met vriendinnetjes, filmpjes te kijken en muziek te luisteren! Ook zit ik op RaceRunning bij een atletiek vereniging.

Met de Speeltuinbende hoop ik te kunnen ervaren om samen te spelen met kinderen zonder beperking, zonder dat er raar naar mij gekeken wordt. Klimrekken en glijbanen zijn vaak te moeilijk voor mij, daarom klim ik liever op de toestellen waar kleinere kinderen ook op kunnen spelen. Maar ik ben vooral trots op alles wat ik wel kan!

Volg ons online