Merelieke

Barneveld, Bendelid

Ik ben Merelieke en met mijn zus doe ik wilde spelletjes met mijn rolstoel.

Ik ben Merelieke, ik ben een vrolijk meisje en ik lach heel veel. Samen met mijn zus Jadith, mijn mama en mijn papa woon ik in Barneveld. Ik heb Cerebrale Parese als gevolg van een zeldzame chromosoomafwijking. Samen spelen doe ik het allerliefst. Met mijn zus doen we lekker gekke dingen zoals wilde spelletjes met mijn rolstoel of heel hoog schommelen in de ligschommel. Mijn zus is echt heel lief en speelt vaak met mij. Mijn droom is een aangepaste kabelbaan waar kinderen die niet zelfstandig kunnen zitten ook op zouden kunnen. Bijv. doordat je speciale (lig)stoeltjes aan de kabel kan bevestigen. En dan heel hard van de ene naar de andere kant zwiepen!

Merlieke speelt mee!

Chocola, Pearl Jam en Tom&Jerry

Ik word het allergelukkigst van chocolade eten, samen spelen met andere kinderen en keihard muziek van Pearl Jam, The Beatles, The Doors en Foo Fighters draaien in de auto. Maar Tom&Jerry vind ik ook leuk!

Ik was een keer bij de opening van een speeltuin en toen mochten mijn zus en ik de speeltuin als eerste uitproberen. Hoe cool is dat! Ik zou het heel leuk vinden om andere kinderen van de Speeltuinbende te ontmoeten. Dus als er (meer) kinderen zijn uit de buurt regio Ede-Barneveld-Amersfoort die willen samenspelen, zou ik het leuk vinden om af te spreken met elkaar.

Merelieke