Merelieke

Barneveld, Bendelid

Ik ben Merelieke. Ik ben een vrolijk meisje en ik lach heel veel. Samen met mijn zus Jadith, mijn mama en mijn papa woon ik in Barneveld. Ik heb Cerebrale Parese als gevolg van een zeldzame chromosoomafwijking.

Samen spelen

Ik word het allergelukkigst van chocolade eten en keiharde muziek van Pearl Jam, The Beatles, The Doors en Foo Fighters draaien in de auto. Maar Tom&Jerry vind ik ook leuk! Samen spelen doe ik het allerliefst. Met mijn zus doen we lekker gekke dingen, zoals wilde spelletjes met mijn rolstoel of heel hoog schommelen in de ligschommel. Mijn zus is echt heel lief en speelt vaak met mij.

Bendelid Merelieke

"Mijn droom: een aangepaste kabelbaan"

Mijn droom is een aangepaste kabelbaan waar kinderen die niet zelfstandig kunnen zitten ook op zouden kunnen. Bijv. doordat je speciale (lig)stoeltjes aan de kabel kan bevestigen. En dan heel hard van de ene naar de andere kant zwiepen!

Opening speeltuin

Ik was een keer bij de opening van een speeltuin en toen mochten mijn zus en ik de speeltuin als eerste uitproberen. Hoe cool is dat! Ik zou het heel leuk vinden om andere kinderen van de Speeltuinbende te ontmoeten. Dus als er (meer) kinderen zijn uit de buurt regio Ede-Barneveld-Amersfoort die willen samen spelen, zou ik het leuk vinden om af te spreken met elkaar.

Merelieke