Saharsha

Rotterdam, Bendelid

Ik ben Saharsha, ik ben altijd vrolijk en heel grappig en het liefst doe ik alles zonder hulp. In de speeltuin vind ik schommelen het allerleukste! Samen met mijn papa, mama, zusje en binnenkort nog een broertje of zusje woon ik in Rotterdam. Ik kan niet zelfstandig lopen zonder mijn looprek, maar dat weerhoudt mij er niet van om heel veel te willen spelen.

Samen buiten spelen

Ik zou het superleuk vinden om met meer kinderen van mijn leeftijd buiten te spelen, ik heb veel fantasie en vind het heel leuk om samen denkbeeldige spelletjes te doen.

Bendelid Saharsha

"Mijn droom: een speeltuin in de buurt waar alle kinderen zelf kunnen spelen"

Ik heb leuke buren die vaak samen willen spelen, maar samen naar de speeltuin gaan is voor mij wel lastig, omdat ik niet zonder hulp van de toestellen gebruik kan maken. Dit vind ik super jammer, mijn droom is dat er in mijn buurt ook snel een speeltuin komt waar alle kinderen zelf kunnen spelen, zonder dat we hulp nodig hebben van onze papa’s en mama’s. Net als de speeltuin bij mijn vorige huis in Sydney, daar kon ik zelf schommelen! Mijn mama is heel druk bezig om ervoor te zorgen dat er een speeltuin bij ons in de buurt zo aangepast gaat worden, dat we er met z’n allen kunnen spelen!

Saharsha