Yrsa

Maasdam, Bendelid

Hoi, ik ben Yrsa. Ik woon samen met mijn vader en moeder in Maasdam. Ik heb ernstige meervoudige beperkingen. Dat betekent dat ik in een rolstoel zit en bij veel dingen geholpen moet worden of hulpmiddelen nodig heb.

Met andere kinderen samen spelen

Samen spelen vind ik veel leuker dan alleen, daarom ben ik blij dat ik bij de Speeltuinbende zit. Ik kan andere kinderen goed aan het lachen maken, we hebben altijd veel lol. Hard schommelen of racen met mijn rolstoel vind ik super leuk, ik hou van snel bewegen. Maar wat ik echt heel grappig vind is mensen natspuiten met mijn volautomatische waterpistool met eenknopsbediening!

Bendelid Yrsa

"Ik hou van grappen maken en ik heb een automatisch waterpistool"

Een keer trampolinespringen met mijn rolstoel lijkt me heel leuk, maar ik word het gelukkigst van samen spelen met andere kinderen. Door de Speeltuinbende heb ik al veel coole avonturen beleefd zoals een Samenspeeldag in het bos. Oh ja, wat ik nog wilde vertellen: ik heb veel coole spelmaterialen die ik helemaal zelf kan bedienen. Ook al zit ik in een rolstoel en kan ik niet veel met mijn handen, op deze manier kan ik toch actief meedoen.

Yrsa