De kleine Grote Samenspeeldag

Samen spelen & wandelen op De kleine Grote Samenspeeldag!

Hey jij daar, avonturier in hart en nieren! Zet zaterdag 25 mei in je agenda, want dan staat er iets héél bijzonders op het programma: De kleine Grote Samenspeeldag op de Mega Wandel Marathon!

Je bent waarschijnlijk al bekend met De Grote Samenspeeldag, het ultieme kinderfestival waar plezier en inclusie samenkomen. Maar wist je dat we dit jaar iets extra speciaals doen? We bundelen namelijk onze krachten met de Mega Wandel Marathon voor een dag vol avontuur en gezelligheid voor iedereen!

Ben jij er klaar voor om te spelen, te wandelen, aan te moedigen en vooral veel plezier te maken? Je kunt kiezen uit twee opties: je kunt lekker spelen terwijl je andere wandelaars aanmoedigt, of je kunt je aansluiten bij het wandelteam van De Speeltuinbende én samen spelen.

Ik kom wandelen en spelen
Of je nu kiest voor een wandelavontuur van 4, 10, 21 of 42 kilometer, het maakt niet uit! Elke route brengt je langs het startpunt en de starttijden volgen elkaar op. En weet je wat nog leuker is? Je hoeft geen lid te zijn van De Speeltuinbende om mee te doen, dus trommel gerust je vriendjes, vriendinnetjes, opa’s en oma’s op om samen te wandelen. Natuurlijk is er, voor én na het wandelen volop tijd om samen te spelen en te genieten van alle leuke activiteiten! Klik hier voor mee informatie en meld je snel aan voor het Speeltuinbende wandelteam.

Leuk weetje: speeltuinbendeleden en hun gezin kunnen met korting meedoen aan de Mega Wandel Marathon in Team Speeltuinbende. Dus, word lid en stuur een mail naar info@speeltuinbende.nl om de exclusieve bendeleden actiecode toegestuurd te krijgen.

Ik kom spelen en aanmoedigen
Het bezoek aan De kleine Grote Samenspeeldag is helemaal gratis voor iedereen! Er valt zoveel te beleven op het terrein, of je nu wel of niet meewandelt! Speel oud-Hollandse spellen, blaas mega bellen, of probeer je geluk met boogschieten. En als je even wilt ontspannen, kun je altijd terecht voor een knutselsessie of een rustmomentje.

Dus, wat zeg je ervan? Zien we jou daar schitteren en stralen op de kleine Grote Samenspeeldag? Meld je snel aan voor een dag vol avontuur en plezier!

Activiteiten
Bekijk op deze pagina een overzicht van alle activiteiten.

Volg ons online